Produk Magista merupakan produk yang berasaskan dari bahan-bahan semulajadi. Produk yang bebas dari bahan-bahan kimia. Produk kami dapat memberi kesan secara terus selepas sekali pemakaian. Penantian adalah satu penyiksaan oleh itu kami formulasikan ramuan-ramuan semulajadi ini dan terhasillah satu produk yang Magis khas untuk sista-sista kami diluar sana. “MAGISTA

losyen

MAGISTA INSTANT WHITENING
FACE & BODY LOTION

Losyen Badan Manggis dengan formulasi ringan yang mudah menyerap kedalam kulit tanpa menyumbatkan liang roma atau pori-pori dapat menyerlahkan kejelitaan sebenar kulit anda. Gabungan ramuan yang berkualiti tinggi seperti ekstrak manggis yang kaya dengan Xanthon , Alpha Arbutin merupakan sumber yang baik untuk mencerahkan kulit gelap dan merawat kulit kusam. Manggis yang kaya denga antioksidan adalah punca yang baik untuk menganjalkan dan meremajakan kulit danTitanium Dioksida untuk perlindungan SPF 30 yang menghalang sinar UV. Gabungan ramuan yang berkualiti tinggi ini dapat membantu mencerahkan kulit, menganjalkan dan memberi kelembapan yang berpanjangan.
scrub

MAGISTA WHITENING SCRUB

Skrub (lulur garam) yang mengandungi Garam Laut Mati dapat membantu memberi kelegaan badan daripada keletihan, merehatkan dan menenangkan diri dan minda anda. Ia merupakan kaedah terapi penghidratan asli yang menggalakan kesihatan. Ia juga dipercayai dapat membantu menyahkan toksid berlebihan dalam badan juga dapat membantu masalah sakit kulit seperti ekzima, kurap dan jangkitan kulit yang lain. Gabungan Ekstrak Manggis yang kaya dengan Xanthon dan Alpha Arbutin dapat membantu untuk mendapatkan kulit yang lebih cerah dan sekata dengan menanggalkan sel-sel kulit mati pada tubuh. Dengan Pati Minyak Kelapa Asli dipercayai dapat menghalang radikal bebas dan pancaran UV dalam keadaan biasa, melembab dan mengebukan kulit.

Ingin tampil cantik putih, gebu dan kulit kemerah-merahan bak delima? Pakai sekali untuk nampak hebat, pakai 7 hari terus melekat!

Cara Pembayaran

LANGKAH SATU

Lakukan pembayaran melalui Online Transfer / ATM Transfer / Cash Deposit / Bank Deposit ke salah satu akaun di bawah.

LANGKAH DUA

Testimoni

Nur Hafizah Bt Azali 25 Tahun "Saya mempunyai masalah kulit muka tidak sekata atau berbelang kerana sering kali berjemur di tengah panas. Masalah ini sering kali terjadi kepada wanita yang bertudung dimana kulit yang terdedah dengan cahaya matahari akan lebih gelap berbanding kulit yang terlindung dengan tudung. Setelah menggunakan produk Magista kulit muka saya menjadi sekata, cerah dan gebu berbanding dahulu."

Ee Hui Ting 23 tahun "Saya memang mempunyai kulit yang putih tetapi tidak sekata, kulit saya juga sangat kering dan saya mempunyai ruam di belakang badan saya. Setelah menggunakan Magista Scrub yang mempunyai Garam Laut Mati ruam dibadan saya hilang dan kulit saya menjadi lembap lebih cerah, halus dan sekata. Tiada lagi sel-sel mati yang membuatkan kulit saya nampak gelap. Saya sangat berpuas hati dengan produk Magista."

Darling Darleena 21 tahun seorang pelajar di Institut Pengajian Tinggi "Saya mempunyai kulit yang kusam dan tidak bermaya. Saya sering kali sibuk dengan assignment di Universiti sehingga tiada masa untuk menjaga kulit muka. Setelah mencuba produk Magista kulit saya nampak lebih bermaya, lebih cerah dan parut-parut lama menjadi pudar sedikit demi sedikit. Terima kasih Magista."

Hubungi Kami

Safa Jannah Beauty No 30-2 Jalan Wangsa Delima 11, D'wangsa, Wangsa Maju, 53100, Kuala Lumpur.

017 416 3929 / 017 300 5929 safajannahbeauty@gmail.com www.facebook.com/Magista www.instagram.com/magistabeauty

Borang Pengesahan Pembayaran